Fa'afefea ona Fa'apipi'i Ituaiga 'ese'ese ole Butterfly Valves

Fa'afefea ona Fa'apipi'i Ituaiga 'ese'ese ole Butterfly Valves

I se faapuupuuga, o le butterfly valve o le kuata liliu le valve motion. E pei lava o isi valve, e faʻaaogaina e amata, taofi, ma faʻatonutonu le tafe. O lenei ituaiga valve sa i ai talu mai le amataga o le 1930s ma e tele le tele o faʻaoga i fale gaosi oloa. O fa'alava pepe e faia mai mea eseese ma o latou igoa e sau mai le fa'atinoga o ana tisiketi, e ui lava o le igoa e sili atu le sa'o o le Disc Valve.

1-Fa'apipi'i fa'apipi'i fa'apipi'i fa'alava ole pepe

O le ta'iala galue e aofia ai le feliuliua'i o latou leve 0-90° - e maua ai le avanoa atoa po'o le tapunia o le alatoto. O le isi vaega taua o nei valve e mafai ona faʻapipiʻiina i se masini e pei o le gearbox. I le faʻatulagaina, o le uili lima mai le mea faʻaoga e fesoʻotaʻi i le au, e faigofie ai le faʻaogaina o le valve ae i le maualalo o le saoasaoa ma mo vaʻa tetele. Faatasi ai ma lena mea i le mafaufau, seʻi o tatou vaʻavaʻai i auala e faʻapipiʻi ai ituaiga eseese o valve butterfly.

Valve Pepepepe nofo maufe(RSBFV)
E lua mamanu faavae:
Cartridge Seated e fa'aogaina le nofoa pa'u i luga o se mama fa'apolopolo malo, e masani lava o le phenolic, e fa'amaua ai le nofoa. O le fa'apipi'iina e mana'omia ai na'o le fa'aofiina o le tino o le valve i le va o flanges, fa'atotonugalemu, ma fa'amau fa'amau i torque fa'apitoa. O le sitaili Wafer atonu e sau pe leai foi ma pu fa'atotonugalemu a'o le tino o le Lug e vili ma tata'i pu e fetaui ma pu fa'au'u ma e faigofie ona totonugalemu.
Boot Seated e fa'aogaina se nofoa fe'avea'i e gaugau i totonu o le tino ma fa'amau i luga o le itu lau'au i se tootoo, e masani lava sikuea o le si'usi'u lupe i luga o foliga o le lau. O lenei valve e le mafai ona faʻapipiʻiina i le tulaga tapunia atoa ae e tatau ona taʻe matala pe a ma le 10% aʻo nofo i totonu o le teutusi o le tino ma faʻafefeteina ma le faʻaeteete i le va o laugutu, ma faʻaeteete ia aua neʻi puʻeina le laugutu o le nofoa i luga o le ID flange pito, lelei "taʻavale. " le nofoa i totonu o le vaega tisiketi. O lea foi, o le valve, a le o le wafer po'o le lug, e tatau ona totonugalemu.
* E LE FAI LE VALVE E MANA'O AI FLANGE GASKETS
* O LE FA'A'OGA O FLANGE GASKETS UA FA'A'OA'OGA LE FA'AALIGA A SO'O SE FAIA.
* O LE NOFO O LE KASI!

Maualuga Fa'atinoga, Fa'alua Fa'alua, ma Tatolu Offset Butterfly Valve
O nei valve designs e tu'ufa'atasia se offset e pei ona fa'ailoa mai e lo latou igoa, faia e le geometry design o le nofoa nofoa. O le fa'agasologa o le faiga e aofia ai machining le nofoa i totonu o le fa'ailoga offset. O lenei vaega e faafaigofie ai le sasaina e aunoa ma se feeseesea'i i le taamilosaga atoa. O se feso'ota'iga e tu'ufa'atasia i le pito mulimuli o le tapuni ma fa'apipi'i i le 90° fa'atino e pei o le taofi fa'ainisinia.

O le faiga fa'apipi'i lea:
Fa'amama le paipa mai mea leaga uma.
Fuafua le itu o le sua, torque a'o tafe atu i totonu o le tisiketi e mafai ona maua ai le malosi maualuga atu nai lo le tafe atu i le itu o le pusa o le disk.
Tu'u le tisiki i le tulaga tapuni a'o fa'apipi'i e puipuia ai le fa'aleagaina o le pito fa'amau fa'amau.
Afai e mafai, i taimi uma e tatau ona faʻapipiʻi le valve i le faʻalava i luga o le ala e aloese ai mai otaota paipa e aoina i lalo ma mo faʻapipiʻi maualuga le vevela.
E tatau lava ona fa'apipi'i fa'atasi i le va o flanges e pei ona ta'ua i luga. E fesoasoani lea e aloese ai mai le fa'aleagaina o le tisiketi ma fa'aumatia ai le fa'alavelave i le paipa ma le flange.
Fa'aaoga se fa'aopoopoga i le va o le alavai pepe ma le alavai siaki.
Fa'ata'ita'i le tisiketi e ala i le fa'aosoina mai le tulaga tapuni e tatala ma tua ina ia mautinoa o lo'o fealua'i fa'alelei.
Fa'amau fa'amau fa'amau (fa'amau i le fa'asologa) e fa'amautu ai le alatoto pe a mulimuli i fa'atonuga na fautuaina e le au gaosi.
O NEI VALVES e manaʻomia ai FLANGE GASKETS I itu uma e lua o le VALVE FACE, FILIFILIA MO LE AUAUNAGA FAʻAALIGA.
* Fa'ata'ita'i uma le saogalemu ma faiga fa'apisinisi lelei.


Taimi meli: Oke-26-2019